Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків - одне з небагатьох міст, яке в складний період зуміло підтримувати на високому рівні міжнародний авторитет України. Михайло Добкін

Харків - одне з небагатьох міст, яке в складний період зуміло підтримувати на високому рівні міжнародний авторитет України. Михайло Добкін

Протягом останніх 4 років у Харкові на високому рівні підтримувалася міжнародна діяльність. Зокрема, було укладено низку договорів про співпрацю з містами інших країн. Також одним з основних досягнень у цій сфері стало затвердження Харкова у списку основних українських міст, що приймають Євро-2012.

«Ми перемогли у своїй боротьбі за право проведення Євро-2012 в Харкові. Спочатку ми вели цю боротьбу всередині нашої країни, відстоюючи своє право з запасного міста стати основним. А коли виграли, разом з іншими містами України відстоювали своє право провести все-таки чемпіонат Європи в Україні, незважаючи на всі складнощі, які були на шляху. Ми це зробили і сьогодні передаємо право проведення Євро-2012 наступній каденції, яка буде точково, невеликими штрихами допрацьовувати все те, що системно закладено в нашій роботі.

У цілому ж можна сказати, що Харків був одним з небагатьох міст, яке в складний період протистояння міністрів, прем'єр-міністра, президента, зумів підтримувати на високому рівні міжнародний авторитет України»,- підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін у ході 49-ї сесії Харківської міської ради п'ятого скликання.

Також він зазначив, що досягнення Харкова були відзначені низкою міжнародних та державних нагород.