Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові протягом останніх кількох років вирішено ряд дуже важливих для територіальної громади питань. Михайло Добкін

У Харкові протягом останніх кількох років вирішено ряд дуже важливих для територіальної громади питань. Михайло Добкін

Спільними зусиллями депутатського корпусу Харківської міської ради п'ятого скликання, виконавчих органів та керівництва міста в останні 4 роки вдалося вирішити ряд дуже важливих для суспільства проблем, - підкреслив у ході 49-ї сесії міської ради голова ХОДА Михайло Добкін. За словами голови області, одним з найважливіших питань, які вдалося вирішити останнім часом, - це вивіз та складування твердих побутових відходів.

«Модернізація існуючого полігону з мінімальними витратами дозволила нам вирішити цю проблему на найближчі 5 - 7 років. За цей час ми спільними зусиллями підберемо і підготуємо новий майданчик, до того ж я впевнений, що через кілька років тут будуть інвестиції, які дозволять більш кардинально вирішити проблему ТПВ», - підкреслив Михайло Добкін.

Також у найближчі 5 років нове керівництво міста може не турбуватися щодо міських цвинтарів.

Що стосується ремонту та будівництва доріг, то за останні 4 роки створена серйозна матеріально-технічна база, яка дозволить у майбутньому не знижувати темпи робіт у цьому напрямку.

«Наявність сьогодні вже двох сучасних асфальтових заводів, сучасної техніки, а головне - вибудуваної системи в цьому напрямку дає нам право вимагати від наступної каденції підтримувати такі ж темпи ремонту та реконструкції доріг, які ми з вами заклали», - сказав голова області.