Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нам вдалося зробити дуже багато. Це показник професіоналізму людей, які прийшли в цей зал працювати. Михайло Добкін

Нам вдалося зробити дуже багато. Це показник професіоналізму людей, які прийшли в цей зал працювати. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін, який протягом 4 років обіймав посаду Харківського міського голови, подякував депутатському корпусу міської ради п'ятого скликання за хорошу роботу і підкреслив, що спільними зусиллями депутатам і представникам виконавчих органів міськради вдалося досягти серйозних результатів.

«Нам вдалося зробити дуже багато. Це показник професіоналізму людей, які від різних політичних сил прийшли в цей зал працювати. Я абсолютно впевнений, що багато хто з нинішньої каденції будуть підтримані харків'янами, і знову в цьому залі в листопаді зберуться на першу установчу сесію і будуть працювати на благо територіальної громади.

Найголовніше, що у нас з вами з'явилося, і що ми зараз реально використовуємо - це можливість об'єднати зусилля всіх гілок влади для вирішення проблем регіону. Я звертаюся до вас із закликом зберегти цю можливість, не перенести в майбутнє той негатив, який був у нас з вами, коли йшла дуже жорстка боротьба між містом і областю, зберегти стабільність і працювати виключно на творення. А в тому, що ми з вами здатні досягти ще більших перемог, я абсолютно не сумніваюся. Спасибі вам всім за роботу», - сказав Михайло Добкін.