Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Первомайському є необхідна база для залучення інвесторів

У Первомайському є необхідна база для залучення інвесторів

Визнання міста Первомайського депресивною територією дозволить йому розраховувати на пріоритетне інвестування з державного бюджету низки цікавих проектів, які зроблять можливим завантажити промисловий сектор міста, забезпечити людей роботою і суттєво наповнити дохідну частину міського бюджету. Про це сьогодні в ході брифінгу за підсумками робочої поїздки до м. Первомайського Харківської області заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Ми сьогодні стали свідками події, яка відкриває додаткові можливості для нашого регіону. Запуск електропідстанції позбавить м. Первомайський від багаторічних проблем з перебоями у забезпеченні електроенергією населення та підприємств, які знаходяться в межах міста», - підкреслив Михайло Добкін.

Також керівник області зазначив, що місто Первомайський - не єдине місто, яке отримає статус депресивної території.

«Первомайський має незаперечну перевагу перед аналогічними територіями. Коли будуть розглядатися інвестиційні проекти, в першу чергу розглядатимуться ті міста, які повністю забезпечені електроенергією, газом, інженерними мережами і іншими комунікаціями. Тому, з введенням підстанції, територіальна громада Первомайського отримає реальну можливість реалізувати один із проектів, який дозволить вирішити частину злободенних для міста проблем», - підкреслив керівник області.