Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За неповні 8 місяців у Харківська область отримала з держбюджету близько 1 млрд. грн. на реалізацію низки проектів

За неповні 8 місяців у Харківська область отримала з держбюджету близько 1 млрд. грн. на реалізацію низки проектів

У цьому році Харківська область отримала кошти на реалізацію низки проектів. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  За його словами, було отримано 350 млн. грн. на будівництво окружної дороги, близько 200 млн. грн.на будівництво злітно-посадочної смуги Харківського аеропорту, понад 50 млн. грн. на ремонт комунальних доріг, понад 50 млн. грн. на будівництво Харківського метрополітену, 4,5 млн. грн. на лікарню в Липцях, 7 млн. 300 тис. грн. на реконструкцію філармонії і біля 10 млн. грн. на капітальний ремонт ВЕП «Держпром».  

Михайло Добкін підкреслив, що Держпром є не просто однією із знакових будівель для України та Харкова, це ще і величезний офісний центр, який приносить гроші в обласну казну.

«Якщо все це підсумувати, то ми вийдемо на суму 1 млрд. грн., і ці гроші не просто до нас прийшли, ці гроші реально почали працювати в економіці нашого регіону. Я впевнений, що фінансування в наступному році буде ще більше.

Мені було приємно відзначити під час пробного запуску першого складу метрополітену на станції «Олексіївська», що за неповні 8 місяців Харківська область отримала ось таке виключно хороше фінансування», - заявив голова ХОДА.