Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка та друк бюлетенів відбувилася і відбуваються відповідно до чинного законодавства. Михайло Добкін

Підготовка та друк бюлетенів відбувилася і відбуваються відповідно до чинного законодавства. Михайло Добкін

Заяви деяких політичних сил про те, що в Харкові друкуються фальшиві бюлетені - не що інше, як спроба привернути до себе увагу виборців хоча б за допомогою скандалу. Як заявив 25 жовтня в ході програми «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін, всі підготовчі передвиборчі процеси в Харківській області проходять відповідно до чинного законодавства.

«Мені дуже неприємно, що люди, ще недавно наділені владою, намагаються застосувати такі заборонені прийоми, щоб в черговий раз звернути на себе увагу. Можу сказати абсолютно відповідально, спираючись на висновок правоохоронних органів, що підготовка та друк бюлетенів відбувалися і відбуваються строго у відповідності з чинним законодавством за раніше укладеними договорами, які укладалися на підставі рішень територіальних виборчих комісій.

В черговий раз команда крикунів, яка заявляє то про переслідування, то про прослуховування, то про побиття, тепер ось про друкування фальшивих бюлетенів, зазнала невдачі у своїх спробах ввести суспільство в оману. Вибори пройдуть чесно, відкрито, і яка буде воля виборців, такий результат і буде відображений в кінцевих протоколах», - підкреслив голова області.