Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з дітьми, що стали переможцями міжнародних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів у 2009-2010 навчальному році

Михайло Добкін зустрівся з дітьми, що стали переможцями міжнародних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів у 2009-2010 навчальному році

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з обдарованими та талановитими дітьми, які стали переможцями міжнародних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та турнірів у 2009-2010 навчальному році.

«Харківський регіон завжди славився своїми досягненнями в галузі освіти. Призові місця, які традиційно належать представникам Харкова та області - яскраве свідчення того, що система освіти в нашому регіоні є однією з кращих в країні.

Я бажаю вам не розгубити свій талант. Ваші успіхи - це успіхи всієї територіальної громади Харкова і області. На вас рівняються, з вас беруть приклад. Бережіть ваш талант і знання! Ви потрібні місту, ви потрібні області, ви потрібні країні. Ви - майбутнє України», - звернувся він до присутніх на прийомі дітей.

У минулому навчальному році команди Харківської області зайняли 1 місце на всеукраїнському етапі учнівських олімпіад з базових дисциплін та 2-е - на всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

79 учнів навчальних закладів Харківської області стали переможцями всеукраїнського етапу учнівських олімпіад з базових дисциплін, а шість - призерами Міжнародних олімпіад.

Підтвердили високі досягнення на всеукраїнському рівні 36 учасників конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, які стали переможцями цього інтелектуального конкурсу.

Високі досягнення харківських школярів оцінені на загальнодержавному рівні. За підсумками 2009-2010 навчального року 28 учнів і студентів Харківської області отримують стипендії Президента України.