Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна отримала членство в Європейській асоціації гольфу

Україна отримала членство в Європейській асоціації гольфу

На засіданні членів правління Федерації гольфу України, яка відбулася сьогодні в Superior Golf Club Kharkov, президент Федерації гольфу України Олег Корбан повідомив, що на Генеральній Асамблеї Європейської асоціації гольфу в Люксембурзі Україна була прийнята в члени EGA. Таким чином, український гольф відтепер офіційно визнаний міжнародним співтовариством.

Як новий член EGA, України отримала спеціальний пакет, в якому особливе місце займає прапор Асоціації - символ міжнародного визнання. Прапор буде підійматися Федерацією гольфу України в особливих випадках - на офіційних прийомах, турнірах та змаганнях.

Олег Корбан відзначив, що це найважливіший етап не тільки в розвитку гольфу в нашій країні, але і для національного олімпійського та спортивного руху в цілому.

Трьом українським гольф клубам: Superior Golf Club Kharkov, Golf Stream Kiev GC, First Golf & Country Club були вручені вимпели.

«Ці клуби є сьогодні фундаментом нашого українського гольфу, ми з Європейською асоціацією гольфу вручаємо їм вимпели, які будуть перебувати в клубах і підкреслювати їх статус. Статус того, що клуб належить до системи EGA і є одним зі стовпів створення гольфу на території України», - підкреслив президент Федерації гольфу України.

На закінчення засідання, Олег Корбан вручив членам правління Федерації гольфу України відмітні значки.