Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми вибрали правильний напрямок роботи над Стратегією соціально - економічного розвитку області. Сергій Чернов

Ми вибрали правильний напрямок роботи над Стратегією соціально - економічного розвитку області. Сергій Чернов

Робота над Стратегією соціально - економічного розвитку Харківської області йде у правильному напрямку. Про це сьогодні в ході установчого наради Робочої групи з підготовки Проекту Стратегії соціально - економічного розвитку Харківської області до 2020 року сказав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Ми розбили роботу над цим проектом на два етапи. Перший етап ми з вами пройшли, підготували Основи розвитку Харківської області, затвердили це на сесії Харківської облради. Тепер стартував другий етап - етап підготовки концепції.

Ми хочемо, щоб ця робота проводилася відкрито, публічно. Тому я хочу запросити до участі всіх представників політичних партій, представників громадських організацій, представників бізнес - еліти, підприємців і вчених - практиків. Кожен повинен внести свої конкретні пропозиції до документа, який ми будемо приймати в грудні 2010 року. Сесія Харківської обласної ради вже буде мати і стратегічні акценти і виписані пріоритети і конкретику, яка властива нашій області», - зазначив Сергій Чернов

Також він підкреслив, чим більше фахівців сьогодні буде залучено до підготовчу роботу, тим якіснішим буде цей документ, тим кращих результатів можна буде досягти в його реалізації.