Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочато розробку проекту «Стратегії соціально-економічного розвитку Харківської області до 2020 року»

Розпочато розробку проекту «Стратегії соціально-економічного розвитку Харківської області до 2020 року»

Відбулася установча нарада робочої групи з питання підготовки проекту «Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року», яку планується розглянути на сесії обласної ради у грудні 2010 року.  «Це той документ, який буде лежати в основі підготовки щорічних програм соціально-економічного розвитку Харківської області, той документ, який дозволяє нам максимально ефективно використовувати бюджетні кошти, той документ, який є «дорожньою картою» для Головного управління економіки, яке бере участь у розробці всіх важливих і стратегічних завдань в нашій області», - сказав відкриваючи засідання голова Харківської області Михайло Добкін.

Проект «Стратегії» буде розроблений на базі «Основ сталого розвитку Харківської області до 2020 року», які вже розглянуті і затверджені сесією облради.

«Основою для успіху в розробці й ухваленні Стратегії є повне порозуміння усіх гілок влади в нинішніх політичних реаліях Харківської області, - зазначив Михайло Добкін. - Дуже багато треба буде зробити місту Харкову для створення Стратегії, приблизно стільки ж треба буде зробити Харківській області з огляду на інтереси кожного регіону, і все це доведеться оцінювати і приймати вже обласній раді. Консолідація всіх гілок влади є запорукою подальшого успіху».