Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

По вулиці Ейдемана зданий в експлуатацію житловий будинок для викладачів і співробітників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

По вулиці Ейдемана зданий в експлуатацію житловий будинок для викладачів і співробітників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

Сьогодні, 22 жовтня в Харкові по вулиці Ейдемана був зданий в експлуатацію житловий будинок для викладачів і співробітників Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. "Мені дуже приємно, що ВНЗ міста Харків знаходиться в руслі тієї соціальної політики, яку веде міська та обласна влада на благо жителів Харківського регіону", - звернувся до присутніх заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман. В урочистій церемонії здачі будинку в експлуатацію взяв участь  заступник міністра освіти і науки України Євген Суліма, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Ландсман, секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес, ректор ХНАДУ Анатолій Туренко.

У серпні 2009 року, згідно з рішенням вченої ради ХНАДУ реконструювати корпус будівлі, що знаходиться на балансі університету, з надбудовою 3-го поверху під гуртожиток для аспірантів і співробітників навчального закладу, почалися будівельні роботи.

Сума, виділена на реконструкцію і надбудову 3-го поверху, склала 8 003 663 грн. Сьогодні будинок налічує 18 квартир і 24 житлові кімнати, загальною житловою площею 813 м2, які рішенням ректорату і профкому університету призначені для аспірантів і співробітників ВНЗ.