Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків стає тим містом, де можна отримати золотий стандарт лікувально-діагностичної допомоги в онкології. Ігор Шурма

Харків стає тим містом, де можна отримати золотий стандарт лікувально-діагностичної допомоги в онкології. Ігор Шурма

«Харків стає тим містом, де можна отримати золотий стандарт лікувально-діагностичної допомоги в онкологічній службі. Такий стандарт визнаний в усьому світі. Тепер харків’яни не матимуть потреби їхати у пошуках надання кваліфікованої медичної допомоги в інші країни світу, вони тепер зможуть отримати її тут, а про соціально незахищені верстви населення потурбується міська та обласна влада. Харків чи не єдине місто на пострадянському просторі, де можна пройти обстеження на унікальному обладнанні в радіологічному центрі, визначити стратегію лікування і пройти його в Інституті медичної радіології Академії медичних наук України, де 27 жовтня буде відкритий радіологічно-терапевтичний комплекс на базі лінійного прискорювача», - зазначив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

Коментуючи відкриття Європейського радіологічного центру та підписання договору про соціальне партнерство між ХОДА, міською радою та «Гемо Медика Харків», Ігор Шурма зазначив, що ця подія є квінтесенцією роботи влади та соціально відповідального бізнесу у попередні 2 роки.

«Сьогодні ми є свідками відкриття не тільки цього центру, ми є свідками інвестиції у розмірі 2 млн. євро з боку Словаччини в Україну. Завдяки цьому, обладнання, яке неможливо закупити за кошти міського чи обласного бюджетів, стало реальним і доступним для мешканців Харкова та області», - зазначив Ігор Шурма.