Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проект «Харьковская сирень. PS» - це дуже хороша ідея, оскільки справжній фестиваль ніколи не закінчується. Костянтин Кеворкян

Проект «Харьковская сирень. PS» - це дуже хороша ідея, оскільки справжній фестиваль ніколи не закінчується. Костянтин Кеворкян

Проект «Харьковская сирень.PS» сприятиме популяризації Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень», зробить його більш масовим, - упевнений керівник відеоканалу «Перша столиця»,  член журі кінофестивалю «Харьковская сирень» Костянтин Кеворкян.

«Проект «Харьковская сирень.PS» - це дуже добра справа, оскільки справжній фестиваль має тривати цілий рік. Підготовка до нового фестивалю починається тоді, коли закінчується попередній. І для того, щоб підтримати інтерес глядачів, щоб слава про цей захід поширювалася, я б запропонував показувати фільми учасників та переможців конкурсної програми по телебаченню», - зазначив Костянтин Кеворкян в ході прес-конференції 21 жовтня.

На даний момент вже досягнута домовленість між лауреатом II Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» В'ячеславом Серкезом і Харківською обласною державною адміністрацією про покази його фільму «Червоний трикутник» на харківському телебаченні. Права на показ своєї роботи режисер передав управлінню преси та інформації ХОДА.

Тим часом, як зазначив Костянтин Кеворкян, ідею «Харьковской сирени» вже перейняли в іншому місті.

«У фестивалю «Харьковская сирень» з'явилися спадкоємці - відбувся фестиваль «Кипариси Партеніта», який був заснований на фестивальній програмі «Харьковской сирени», - сказав він.