Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фільми В'ячеслава Серкеза ще раз нагадують, що тема Великої Вітчизняної війни і через багато років залишається актуальною. Вікторія Маренич

Фільми В'ячеслава Серкеза ще раз нагадують, що тема Великої Вітчизняної війни і через багато років залишається актуальною. Вікторія Маренич

Фестиваль «Харьковская сирень» зробив крок за рамки 5 днів короткометражного кіно в травні. Завдяки тому, що фестиваль відкрив ряд талановитих молодих режисерів, харків'яни отримали можливість і в «міжсезоння» насолоджуватися хорошим кіно. Так, 20 жовтня в рамках проекту «Харьковская сирень.PS» у Харкові відбулася прем'єра фільму лауреата II Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» В'ячеслава Серкеза «Червоний трикутник», який присвячений темі Великої Вітчизняної війни.

«Фестиваль відкрив нам молодих і дуже талановитих режисерів. Мені дуже приємно говорити, що це харків'яни, які не побоялися, незважаючи на свою молодість і, можливо, не дуже великий життєвий досвід, показати правду про Велику Вітчизняну війну.

В одній з номінацій Харківського міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень», яка так і називалася: «Великій перемозі присвячується», перший приз і приз глядацьких симпатій був відданий харків'янину В'ячеславу Серкезу, який сьогодні працює на славу нашого рідного міста в Москві. Він поставив на суд глядачів роботу, яка змусила здригнутися всіх, яка показала, що тема Великої Вітчизняної війни і через багато років залишається актуальною», - підкреслила начальник управління преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.