Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У розвитку нашого суспільства ми доходимо до точки, коли ініціатива співробітництва йде не від влади, а від бізнесу. І це треба заохочувати. Михайло Добкін

У розвитку нашого суспільства ми доходимо до точки, коли ініціатива співробітництва йде не від влади, а від бізнесу. І це треба заохочувати. Михайло Добкін

Підписання договору про соціальне партнерство між головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним, виконуючим обов'язки міського голови, секретарем Харківської міської ради Геннадієм Кернесом і членом асоціації імплантологів України, лікарем стоматологом-імплантологом Євгеном Шелестом дозволить зробити стоматологічні послуги для жителів Харківщини більш якісними, - підкреслює голова ХОДА.

«Підписання такого документа надає благополуччя і нові можливості для багатьох людей, які раніше собі не могли дозволити подібного роду операції. Найближчим часом необхідні фахівці будуть працювати у всіх міжрайонних лікарнях точно так само, як зараз вони є у всіх міських медичних установах», - підкреслив Михайло Добкін 20 жовтня після підписання договору.

Також голова області відзначив, що все частіше з пропозицією про співпрацю до міської і обласної влади звертаються безпосередньо самі бізнесмени, що говорить про серйозні позитивні зміни в суспільстві.

«Цей проект був ініційований Євгеном Євгеновичем Шелестом, людиною, яка вже досягла серйозних успіхів у професійному плані, в бізнесі. Найголовніше, - що ми у розвитку нашого суспільства доходимо до такої співпраці, коли ініціатива йде не від влади, а від самих бізнесменів. Такі речі потрібно тільки вітати.

Також хочу підкреслити, що це перший в Україні подібний проект. Я думаю, що тепер нашим шляхом буде легше йти і іншим регіонам України», - сказав Михайло Добкін.