Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області відбудеться регіональний фестиваль-конкурс аматорських театральних колективів «На крилах Мельпомени»

В Харківській області відбудеться регіональний фестиваль-конкурс аматорських театральних колективів «На крилах Мельпомени»

В Харківській області відбудеться регіональний фестиваль-конкурс аматорських театральних колективів «На крилах Мельпомени». В ньому візьмуть участь 29 (17 дорослих та 12 дитячих) театральних колективів з 21 району та 3 міст Харківської області. У конкурсі будуть представлені вистави української, російської та зарубіжної класики, а також авторські п’єси та інсценівки керівників колективів. 

У цьому році конкурс відбудеться:
23 жовтня 2010 р. – на базі Шевченківського районного Будинку культури за участю конкурсантів з Борівського, Великобурлуцького, Ізюмського, Куп’янського, Печенізького, Чугуївського, Шевченківського районів та міст Ізюм і Куп’янськ;
6 листопада 2010 р. – на базі ПК “Хімік” м. Первомайський за участю конкурсантів з Балаклійського, Зачепилівського, Дворічанського, Кегичівського, Красноградського, Лозівського, Первомайського, Сахновщинського районів та м. Первомайський;
7 листопада 2010 р. – на базі Дергачівського районного Будинку культури за участю конкурсантів з Богодухівського, Валківського, Золочівського, Дергачівського, Краснокутського, Харківського районів.
Завершальний етап - нагородження колективів-переможців відбудеться у м. Харкові на базі Харківського обласного центру народної творчості 19 листопада 2010 року.  

Теги