Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оздоровчий сезон 2010 року в Харківській області був організований на належному рівні. Михайло Добкін

Оздоровчий сезон 2010 року в Харківській області був організований на належному рівні. Михайло Добкін

15 жовтня в ході засідання обласного штабу з питань підготовки та проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2010 році голова ХОДА Михайло Добкін підвів підсумки оздоровчого сезону. За його словами, всі організаційні заходи з підготовки оздоровлення дітей були проведені на належному рівні.

«Незважаючи на аномальні погодні умови, на те, що пізно був прийнятий бюджет, що початок оздоровчого сезону збігся зі зміною влади в області та країні в цілому, всі організаційні заходи були проведені на досить високому рівні. Це зазначено й фахівцями Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Також позитивної оцінки удостоїлися наші дії на колегії, яка проходила у профільному міністерстві 5 жовтня.  Зокрема, було відзначено, що діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали 100%-ву можливість оздоровитися, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей пройшли оздоровлення майже на 86%. Була відзначена наша робота по збереженню та відновленню мережі оздоровчих таборів, організації методичного супроводу оздоровчого процесу та забезпечення безпеки дітей», - повідомив голова області.

За словами Михайла Добкіна, в цьому році в Харківській області оздоровилося більше 183 тисяч дітей, що перевищує заплановану кількість на 33 тисячі. Завдяки цьому регіон посів друге місце в Україні з оздоровлення дітей, тоді як в 2009 році Харківщина була сьомою.

«Нам потрібно в 2011 році провести цю роботу як мінімум на такому ж рівні, а бажано ще збільшити показники. Подговтовку до оздоровчого сезону 2011 року потрібно починати практично з сьогоднішнього дня, тому що низка організаційних заходів потребуватиме від нас рішень вже найближчим часом. Ми не будемо чекати, коли до оздоровчого сезону залишиться місяць», - підкреслив він.