Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі корупціонери повинні бути покарані. Юрій Сапронов

Всі корупціонери повинні бути покарані. Юрій Сапронов

«Президент України Віктор Янукович назвав бюрократів і корупціонерів головною перешкодою процесу впровадження в країні Програми економічних реформ. Саме їх у першу чергу стосуються реформи, які більше не дозволять руйнувати економіку країни, як це було раніше. Всі корупціонери повинні бути покарані, і таке покарання має бути жорстким і показовим для інших. Країна повинна знати своїх «героїв», - заявив заступник голови облдержадмііністраціі Юрій Сапронов. За словами віце-губернатора, зараз кожен день оприлюднюється інформація про затримання нечистих на руку чиновників.  

«Ще півроку тому таких гучних справ не могло бути в принципі, оскільки стара влада сама загрузла в корупційних схемах. Зараз ніхто не може сказати, що на хабарах беруть представників якоїсь однієї політичної сили, адже паршиві вівці можуть опинитися в будь-якому стаді.

Справедливість не знайома з поняттям партійності. Я особисто дуже сподіваюся на прозоре і справедливе розслідування бізнес-діяльності старого уряду і команди екс-губернатора Харківської області, природно, після виборів 31 жовтня, щоб не було звинувачень нашій команді в передвиборній риториці», - резюмував Юрій Сапронов.