Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з ліквідації наслідків вибухів у Лозовій йдуть згідно з графіком. Михайло Добкін

Роботи з ліквідації наслідків вибухів у Лозовій йдуть згідно з графіком. Михайло Добкін

Роботи з ліквідації наслідків вибухів у Лозовій йдуть згідно з планом і графіком, затвердженими на цей рік. Про це під час ефіру телепрограми «Час влади» повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  «Зараз триває ліквідація тих снарядів, які розкидало по всій території 61 арсеналу. Паралельно проводяться роботи з підготовки розчищення інших територій, що знаходяться в технічній зоні. Вся робота триватиме приблизно два роки. Сьогодні працює 150 співробітників МНС, а з наступного року їх поступово збільшать до 300 осіб.

Відбувається все у звичайному робочому режимі. Співробітники МНС дуже професійно підійшли до цього завдання. Я думаю, що одним складним осередком на території Харківської області буде менше», - підкреслив Михайло Добкін.

За словами керівника області, необхідно два роки, щоб ліквідувати наслідки цієї аварії. «Але з моменту аварії вже пройшло два роки. Виникає питання: чому ж ніхто до цього моменту не займався ліквідацією, не виділяв жодної копійки грошей на утилізацію розкиданих по всій території снарядів. Ніхто не займався відселенням людей, не вивозив снаряди, а займалися лише банальною крадіжкою металу», - заявив Михайло Добкін.