Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учні фізико-математичного ліцею № 27 та гімназії № 6 отримали електронні книги з запрограмованими підручниками

Учні фізико-математичного ліцею № 27 та гімназії № 6 отримали електронні книги з запрограмованими підручниками

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та в.о. Харківського міського голови Геннадій Кернес вручили 120 учням 10-х класів фізико-математичного ліцею № 27 та гімназії № 6 електронні книги моделі jetBook-Lite з вже запрограмованими всіма 22 підручниками відповідно до державних навчальних програм, а також з художньою літературою російською, українською та англійською мовами.

«Харківський фізико-математичний ліцей разом з гімназією №6 виступають піонерами у використанні нових технологій. Те, що ми робимо, можливо, через 10-15 років буде абсолютно природним, як наявність сьогодні майже в кожного учня мобільного телефону або можливості отримання інформації з мережі Інтернет.

Упевнений, що старшокласники повністю скористаються новою можливістю, тому що у них є для цього все: знання, вміння працювати з сучасною технікою, а головне - бажання вчитися. Саме вам дано право першими сказати вагоме слово про те, чи є майбутнє у такого способу отримання навчальної інформації, чи все-таки потрібно і надалі використовувати традиційні підручники», - зазначив Михайло Добкін, звертаючись до присутніх.

За словами голови ХОДА отримання електронних книг не коштувало бюджетам області та міста жодної копійки. Віе також подякував компанії «Ектако» (США) за співпрацю. «Думаю, що харків'яни гідно оцінять ваше вміння створювати якісні продукти», - зазначив Михайло Добкін.