Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Одне з основних завдань, які стоять перед нами, - це відновлення співпраці між промисловими підприємствами. Михайло Добкін

Одне з основних завдань, які стоять перед нами, - це відновлення співпраці між промисловими підприємствами. Михайло Добкін

«Серед головних пріоритетів для мене як керівника області стоїть відновлення нашої промислової потужностьі внутрішньої кооперації в регіоні. На жаль, за останні 5 років наша промисловість втратила напрацьовані раніше зв'язки, і сьогодні є успішні підприємства, такі, як «Турбоатом», і є складні підприємства, але всі вони працюють окремо. Сьогодні одне із завдань, яке стоїть перед нами - це відновити співробітництво між нашими промисловими гігантами, забезпечити низку замовлень від успішних підприємств для тих, які ще не досягли стабільності. І ми це вже робимо», - заявив 12 жовтня в ході зустрічі з співробітниками Чугуївського авіаремонтного заводу голова ХОДА Михайло Добкін.

Як підкреслив голова області, на даний момент завдяки політичній стабільності та спільній роботі всіх гілок влади зміни економічної ситуації не тільки на певних підприємствах, але і в області в цілому можна очікувати найближчим часом.

«Сьогодні немає політичних скандалів, всі, хто є при владі, працюють в одному напрямку заради проведення серйозних реформ у суспільстві і зміни на краще нашого життя, тому що за останні 19 років тотальна бездіяльність призвела до того, що ми вже по коліна в болоті, вибратися з якого з кожним роком буде все складніше. Ми з вами доб'ємося результатів найближчим часом. Я не сумніваюся в тому, що спільними зусиллями ми зможемо змінити наше життя на краще. Крім нас, цього ніхто не зробить», - підкреслив Михайло Добкін.