Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для розвитку «Чугуївського авіаремонтного заводу» необхідні інноваційні рішення. Михайло Добкін

Для розвитку «Чугуївського авіаремонтного заводу» необхідні інноваційні рішення. Михайло Добкін

«Основний замовник авіаремонтного заводу - держава, в особі Міністерства оборони України. Ваше підприємство створювалося безпосередньо під ці завдання та цілі. Але життя не стоїть на місці, сьогодні потреби держави в плані розвитку армії незрівнянно менше, ніж були 20 років тому у Радянського союзі, тому необхідно знаходити паралельні шляхи, як отримувати прибуток, як заробляти гроші для підприємства, і для людей. Одним з таких шляхів може стати створення безпілотних літальних апаратів. У держави сьогодні є до нього інтерес, і цей інтерес потрібно підігріти», - заявив сьогодні в ході візиту на ДП «Чугуївський авіаремонтний завод» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. 

Також він зазначив, що в наступному році необхідно буде залучити всілякі сили і засоби, щоб покращити пожежну безпеку в країні та області.

«Тому нам необхідно пробити замовлення для Міністерства з надзвичайних ситуацій України на безпілотні літальні апарати. Це не панацея для заводу, але це одне з правильних напрямків розвитку заводу, і таких напрямів має бути кілька.

Ви можете робити те, що ми сьогодні замовляємо на заводах в інших містах України. Навіщо нам відпускати гроші з області, нехай все працює тут», - заявив керівник області