Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ряд керівників міст і районів Харківської області подавали у звітах неправдиву інформацію про готовність до зими ввірених їм територій

Ряд керівників міст і районів Харківської області подавали у звітах неправдиву інформацію про готовність до зими ввірених їм територій

За підсумками початку опалювального сезону в Харківській області будуть розбиратися з керівниками районів і міст, які подавали у звітах неправдиву інформацію про готовність до зими. Як підкреслив у ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, чесність повинна бути основою взаємовідносин керівництва усіх районів та області.

«Підключення до опалення районів та міст буде предметом серйозного розгляду, і ті, хто давав у звітах дані, що не відповідають дійсності, понесуть суворе покарання. Не можу сказати, що таких ситуацій було багато, але вони були, і тут для мене дуже важливо на самому початку нашої спільної роботи поставити систему так, щоб ні в кого й гадки не було подавати неправдиві дані у підзвітності. Краще показати погану ситуацію, але правдиво, і мати можливість її виправити, ніж показати, що все добре, а потім отримати неприємний сюрприз тоді, коли потрібно людей забезпечувати теплом», - підкреслив голова області.

За його словами, підключення районів і міст до опалення проходить нормально, протягом найближчих кількох днів роботи будуть завершені.

«Соціальну сферу ми запустили на 100%. Є проблема в Куп'янському районі, одна з котелень не готова, але не тому, що не впоралося керівництво з поставленим завданням, просто опалювальний сезон ми почали раніше. Я думаю, що протягом найближчих 2 - 3 днів всі роботи будуть завершені. За рідкісним винятком всі райони підготувалися на тверду четвірку », - сказав Михайло Добкін.