Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків вибере стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Михайло Добкін

Харків вибере стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Михайло Добкін

Сьогодні відбулося традиційне спілкування голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Чай з губернатором». Михайло Добкін поділився враженнями від участі в російсько-українському економічному форумі, який відбувся у Геленджику, та підкреслив, що він розглядає взаємини з Російською Федерацією з точки зору вигоди для України.  

Також голова ХОДА зауважив, що Харківська область спокійно та впевнено однією з перших в Україні увійшла в опалювальний сезон: «Це ще раз підкреслює значення єдності виконавчих органів влади та місцевого самоврядування, коли всі нагальні питання вирішуються швидко та без метушні».

У ході бесіди представники ЗМІ не оминули своєю увагою і питання виборів. Відповідаючи на запитання за кого проголосують харків’яни, Михайло Добкін висловив надію, що Харків вибере стабільність та впевненість у завтрашньому дні і підтримає розпочаті декілька років тому реформи. «Харків, який має складні амбіції, завжди знаходиться в центрі багатьох політичних подій в Україні, і до нашої думки прислухаються, тому я впевнений, що харків’яни зроблять правильний вибір», - підкреслив Михайло Маркович.