Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Держава зобов'язана піклуватися про тих людей, які щодня роблять те, без чого не може існувати наша країна. Михайло Добкін

Держава зобов'язана піклуватися про тих людей, які щодня роблять те, без чого не може існувати наша країна. Михайло Добкін

У ході робочої поїздки в Дворічанський район голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вручив ключі від квартир громадянам, які отримали житло в реконструйованому 17-квартирному будинку по вул. Підгірній, 6 в сел. Дворічна. Серед людей, які отримали квартири: працівники МНС, сфер освіти та охорони здоров'я, воїн-інтернаціоналіст, пенсіонерка, а також дві людини, що мають статус позбавлених батьківського піклування.

«Держава зобов'язана піклуватися про тих людей, які щодня на своєму робочому місці роблять те, без чого не може існувати наша країна: лікують, навчають, зачищають наших співгромадян.

Нам необхідно вводити в експлуатацію соціальне житло. Вчора ми обговорювали це питання з першим заступником голови ХОДА Володимиром Бабаєвим, і прийшли до висновку, що одним з першочергових завдань є будівництво житла для працівників соціальної сфери», - зазначив Михайло Добкін.

Голова Харківської облради Сергій Чернов зазначив, що наступного року робота з будівництва таких об'єктів буде продовжуватися. «Не всі проблеми по житлу вирішені в Дворічанському районі, але найголовніше, що перші кроки вже зроблені. У нас є обласна програма, і ми її будемо продовжувати виконувати», - підкреслив Сергій Чернов.