Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За договором з НАК «Нафтогаз Україна» Харківська область отримає 50 млн. грн. на газифікацію

За договором з НАК «Нафтогаз Україна» Харківська область отримає 50 млн. грн. на газифікацію

За договором з НАК «Нафтогаз Україна» Харківська область отримає 50 млн. грн. на газифікацію. На даний момент з цієї суми вже профінансовано 17 млн. 700 тис. грн. Про це повідомив в ефірі програми ОТБ «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, минулого року ця сума дорівнювала 4 млн. грн., Але так і не була отримана, в позаминулому - 2,5 млн. грн. 

«Нинішній рік знаменний тим, що практично повністю змінилася влада. Я побачив повну відсутність якої б то не було вибудуваної системи з рішення, здавалося б, звичайних, розв'язуваних і давно озвучених проблем. Накприклад, газифікація. Вона настільки повільно просувалася, і пояснення настільки були банальні - немає грошей, - що, чесно кажучи, було дивно побачити абсолютно іншу реакцію «Нафтогазу України», який після тривалих переговорів підписав з нами угоду на перерахування Харківській області 50 млн. грн., що будуть направлені виключно на газифікацію», - заявив голова ХОДА.

«Ми підняли ті постанови Кабінету Міністрів, які дозволяли нам з ходу з готовими проектами швидко починати роботу. Це була постанова 1001, де було приблизно на 36 млн. грн.перераховано об'єктів, і всі ці об'єкти почали фінансуватися. Також ми допрацювали ті пропозиції на 14 млн. грн., які отримали самі від керівників районів, селищних рад та жителів. Таким чином був сформований наш пакет пропозицій на 50 млн. грн. », - повідомив Михайло Добкін.