Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина підпише договори про торговельно-економічне співробітництво з республікою Татарстан і Ростовською областю

Харківщина підпише договори про торговельно-економічне співробітництво з республікою Татарстан і Ростовською областю

У кінці листопада або початку грудня голова Харківської облдержадміністрації Міхалі Добкін очолить делегацію області в Татарстані, і в місті Казань буде підписаний великий розгорнутий договір про торговельно-економічне співробітництво з республікою Татарстан. Про це повідомив з ефірі програми обласного телебачення «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов. 

Також у рамках домовленостей, які були досягнуті в квітні, коли губернатор підписав договір між Харківською і Ростовською областями, розроблена розширена програма торговельно-економічного співробітництва, і 21 жовтня в ході інвестиційного форуму в Ростові-на-Дону буде підписано велику угоду про торговельно-економічне співробітництво з Ростовською областю.

«Для нас такі угоди - можливість просувати наші товари на зовнішньому ринку, на ринку наших областей-побратимів, і таким чином з одного боку допомагати нашим підприємствам, а з іншого - показувати, що поле для інвестицій в харківському регіоні досить велике, і, найголовніше, змінюються умови для інвесторів з гірших на набагато кращі», - зазначив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.