Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області взяла участь у Російсько-українському економічному інвестиційному форумі в Єкатеринбурзі

Делегація Харківської області взяла участь у Російсько-українському економічному інвестиційному форумі в Єкатеринбурзі

28-29 вересня в місті Єкатеринбург відбувся Перший Російсько-український економічний інвестиційний форум. Про це повідомив з ефірі програми обласного телебачення «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов. За його словами, форум пройшов у дружній атмосфері підвищеного практичного інтересу до налагодження коопераційних зв'язків між регіонами Російської Федерації і Україні. З української сторони були присутні 9 губернаторів і 3 віце-губернатора.

«Єкатеринбург був вибраний не випадково. В Уральський федеральний округ входить 6 суб'єктів Російської Федерації. Це Ямало-Ненецький автономний округ, Ханти-Мансійський автономний округ, Тюменська, Свердловська, Челябінська і Курганська області. Ці 6 суб'єктів на 41% формують ВВП Росії», - зазначив Юрій Сапронов.

«Конкретні досягнення цього форуму ще попереду. Ми провели від імені Харківської області переговори з губернаторами Тюменської, Свердловської областей, Ханти-Мансійського округу, і найближчим часом ми підготуємо договори про торговельно-економічне співробітництво з цими регіонами. У Харкові буде відкрито представництво цих регіонів, а в Києві - українсько-російський торговий дім Уральського федерального округу», - повідомив заступник голови ХОДА.