Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуація навколо будівництва поліклініки в Дергачах використовується виключно для маніпулювання громадською думкою. Ігор Шурма

Ситуація навколо будівництва поліклініки в Дергачах використовується виключно для маніпулювання громадською думкою. Ігор Шурма

«Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про призупинення будівництва поліклінічного відділення Дергачівської центральної районної лікарні. Всі, хто коментував цю ситуацію, не дав оцінки тому, що відбулося декілька років тому. Сьогодні у Дергачах ми маємо «коробку». Свого часу була політична воля побудувати там нове приміщення поліклініки, на його будівництво було витрачено 20 млн.грн., але не були підведені системи енергозабезпечення, водопостачання, водовідведення, теплопостачання. Хтось хотів цим кроком заробити собі авторитет. Тепер же відбувається маніпулювання громадською думкою, тому що ведуться розмови про те, що мешканці Дергачівського району не мають поліклініки і мають їздити у Харків. Але насправді це зовсім не так», - зазначив сьогодні заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

За його словами, нещодавно була проаналізована матеріально-технічна база Дергачівської лікарні, і було виявлено, що вона сьогодні є однією з найкращих. «Там є всі необхідні умови для надання якісної медичної допомоги. Крім того, 22 жовтня буде відкрите після ремонту дитяче відділення, закуплені 2 автомобілі швидкої допомоги, а також передане нове австрійське медичне обкладання на суму 1,1 млн.грн. Навіщо укріплювати матеріально-технічну базу закладу, якщо там не надають якісної медичної допомоги?!» - підкреслив Ігор Шурма.

Він також зазначив, що тема будівництва поліклінічного відділення в умовах нинішньої політичної ситуації використовується для того, щоб засвітитися на екранах. «Я запрошую на дискусію у прямий ефір усіх людей, які говорять, що сьогодні припинене фінансування і надання медичної допомоги. Дергачівська ЦРБ - це один з десяти міжрайонних медичних центрів, який здатен надати допомогу мешканцям не тільки Дергачівського району, але й 2-3 сусідніх районів», - підкреслив Ігор Шурма.

Теги