Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 2012 року ми плануємо переоснастити всі станції та автомобілі швидкої невідкладної медичної допомоги. Ігор Шурма

До 2012 року ми плануємо переоснастити всі станції та автомобілі швидкої невідкладної медичної допомоги. Ігор Шурма

Як повідомив сьогодні під час відкриття оновленої підстанції медичної допомоги № 4 заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, сьогодні весь санітарний транспорт, який працює на цій підстанції швидкої допомоги, оснащений необхідною медичною апаратурою і обладнанням, системами кондиціювання та системою організації, керування та контролю за роботою служби швидкої допомоги на основі технології GPRS – GSM. 

«Ще два роки тому ми передбачали складні кліматичні умови і важкість праці людей в літній період, та розпочали оснащувати автомобілі швидкої медичної допомоги кондиціонерами. За допомогою системи кондиціонування повітря, влітку створюються комфортні умови для роботи медичного персоналу та перевезення пацієнтів.

Всього по нашому місту кондиціонерами оснащено 25 автомобілів ШМД. Цей проект реалізується за позабюджетні кошти, і наскільки я маю інформацію, до 2012 року ми плануємо на 100% оснастити автомобілі медичних бригад системою кондиціонування», - повідомив Ігор Шурма.

За його словами, сьогодні програма по оснащенню машин швидкої медичної допомоги системами кондиціонування діє тільки в місті Харкові.