Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підстанція швидкої і невідкладної медичної допомоги стане складовою медицини катастроф Харківської області. Ігор Шурма

Підстанція швидкої і невідкладної медичної допомоги стане складовою медицини катастроф Харківської області. Ігор Шурма

Підстанція швидкої і невідкладної медичної допомоги стане складовою медицини катастроф Харківської області. Про це сьогодні під час відкриття оновленої підстанції швидкої медичної допомоги №4 заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. 

«Ми сьогодні знаходимося на 4 підстанції - однієї з найбільших у місті Харкові. Нам залишилося відремонтувати ще 6 підстанцій, ремонт яких буде завершено у 2011-2012 рр. По всіх цих підстанціях ми проведемо аналогічні ремонти. Сподіваюся, що вони будуть також виглядати, як і ваша. 

Хочу побажати, щоб ви з приємністю виконували свою основну функцію, функцію медичного працівника – рятувати людям життя.

Завдання міської та обласної влади полягає на тому, щоб створити комфортні для вашої праці умови. Щоб ви не знали проблем з автомобільним транспортом та медичним забезпеченням», - звернувся до медичного персоналу заступник голови області.

Підстанція швидкої медичної допомоги № 4 територіально розташована в Московському районі м. Харкова, була відкрита в 1974 році. Вона обслуговує населення Харкова чисельністю 300,0 тис., щодобово виконує в середньому 150 виїздів до хворих.

Вартість проведених ремонтних робіт по підстанції складає 1,4 млн. грн., вартість оснащення підстанції (меблі, інвентар, та інш.) – 60,0 тис. грн.

"Фінансова криза сплутала нам всі плани, оскільки ремонт цієї підстанції повинен був завершитися ще наприкінці 2009 року. Частково вона була готова на початку 2010 року, але остаточний вигляд придбала тільки зараз", - зазначив Ігор Шурма.