Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За 3 - 4 роки можна задовольнити потребу мешканців Харківської області у дитячих дошкільних установах. Михайло Добкін

За 3 - 4 роки можна задовольнити потребу мешканців Харківської області у дитячих дошкільних установах. Михайло Добкін

У 2011 році в Харківській області планується відкрити 11 дитячих дошкільних установ.Як зазначив у ході робочої поїздки до Борівського району голова ХОДА Михайло Добкін, крім вже врахованих приміщень дитячих садів також будуть ремонтуватися і інші, які можна привести у відповідність до норм при мінімальних витратах.

«Одинадцять зазначених дитячих дошкільних установ - це база. Ми повинні прорахувати всі наявні у нас можливості, щоб швидко за мінімальні гроші відкрити групи. Я впевнений, що за 3 - 4 роки можна потребу людей у дитячих дошкільних установах повністю закрити. Я думаю, що це цілком реальне завдання, і немає нічого, що нам би завадило.

Перший етап - це відновити все, що піддається відновленню. Другий - це більш складні приміщення і споруди, які потребують серйозних капітальних витрат. Ну а третій етап, який, я думаю, ми вже застанемо - це будівництво зовсім нових, сучасних дитячих дошкільних установ із сучасних матеріалів і за сучасними технологіями», - зазначив Михайло Добкін.

Також він повідомив, що найближчим часом буде відкрито дитячий садок в Зачепилівському районі, про необхідність реконструкції якого місцеві жителі повідомили голові області в ході робочої поїздки навесні цього року.