Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Принциповість санітарно-епідеміологічної служби – запорука безпечної життєдіяльності. Ігор Шурма

Принциповість санітарно-епідеміологічної служби – запорука безпечної життєдіяльності. Ігор Шурма

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби. Від імені голови облдержадміністрації Ігор Шурма привітав працівників СЕС області та міста Харкова з професійним святом. Також участь в урочистостях взяли заступник голови обласної ради Вікторія Казакова та в.о. міського голови, секретар Харківської міськради Геннадій Кернес.

Звертаючись до присутніх, Ігор Шурма зазначив: «Особисто для мене це особливий день з декількох причин. По-перше, після закінчення Львівського державного медичного університету я починав свою професійну діяльність, працюючи в санітарно-епідеміологічній станції. По-друге, я був у тому складі Верховної Ради, який у 2004 році запровадив це професійне свято.

Бажаю вам, щоб ви завжди бути принциповими та непоступливими. Від вас залежить санітарно-епідеміологічне благополуччя нашого регіону, рівень розповсюдження інфекційних захворювань, фактично, від вас залежить життя людей. Лише ваша принциповість дозволить дотримуватись тих норм, які ми повинні забезпечувати. Вітаю вас зі святом, бажаю добра, здоров’я і щастя».

Під час урочистостей Ігор Шурма вручив працівникам СЕС Харкова та області державні нагороди, а також Почесні грамоти ХОДА та Подяки голови облдержадміністрації.

Теги