Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Договори на постачання газу в Харківську область будуть укладені, незважаючи на борги. Валентин Дулуб

Договори на постачання газу в Харківську область будуть укладені, незважаючи на борги. Валентин Дулуб

В ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови ХОДА Валентин Дулуб повідомив, що більша частина населення Харківської області справно платить за комунальні послуги, а заборгованість утворилася через непогашену різницю в тарифах та борги бюджетних організацій.  

Заступник голови ХОДА відзначив, що станом на сьогоднішній день борг Харківської області за газ перед НАК «Нафтогаз Україна» складає 260 млн. грн., з них борг КП «Харківські теплові мережі» складає 197,5 млн. грн.

«Якщо подивитися на структуру цих боргів, то 90% представляють собою різницю в тарифах. Саме ту різницю в тарифах, яку зобов'язався в 2009 - початку 2010 років погасити уряд, і чого він не зробив, - сказав Валентин Дулуб. - Крім того, практично всі установи, які фінансуються з державного бюджету, - Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки та інших, - на сьогоднішній день винні більше 20 млн. грн., і за весь час підготовки до зими не заплатили практично ні копійки».

«У нас є впевненість, що, незважаючи на борги, договори з нами будуть укладені і газ в область буде поданий», - підкреслив Валентин Дулуб. 

Теги