Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Балотуватися по мажоритарному округу - це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей. Михайло Добкін

Балотуватися по мажоритарному округу - це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що має намір обиратися до Харківської облради по одномандатному округу тому, що це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей і їхнє ставлення до політика.  «Я міг би не обиратися за мажоритарним округом і пройти за списком, але це було б нечесно, тому що саме спілкування з людьми, можливість пройти ногами по дворах, зустрічатися і розмовляти з людьми - це і є запорука успіху будь-якої виборчої кампанії, - підкреслив він.

«Я вирішив, що найкращою відповіддю всім нинішнім і минулим критикам міської влади буде довіра харків'ян, яку можна буде отримати після прямого, чесного, відкритого голосування. Подивимося, як насправді харків'яни ставляться до мене. У їх голосуванні буде частина їх відношення і до того періоду, коли я керував містом, і сьогодні, коли я вже став головою Харківської обласної державної адміністрації, я думаю, що це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей і ставлення до тебе, як до політика», - заявив Михайло Добкін.

Він також зазначив, що має намір найближчим часом взяти відпустку за свій рахунок, щоб мати можливість агітувати не використовуючи владні повноваження.