Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми доклали максимум зусиль для наведення порядку в сфері обігу чорних і кольорових металів в області. Михайло Добкін

Ми доклали максимум зусиль для наведення порядку в сфері обігу чорних і кольорових металів в області. Михайло Добкін

Правоохоронними органами Харківської області та обласною комісією з питань дослідження підприємств, які здійснюють заготівлю та переробку металобрухту була проведена суттєва робота в наведенні порядку обігу металобрухту чорних і кольорових металів у регіоні. Але обласна влада не збирається на цьому зупинятися і припиняти контроль над дотриманням вимог чинного законодавства. Про це сьогодні в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету сказав голова Харківської облгосаміністраціі Михайло Добкін.

«Ми спільно з силовими структурами регіону доклали максимум зусиль для вироблення законного порядку, який допоміг би нам позбутися від злодійства і корупції в сфері обороту металобрухту.

Наводячи лад, зрідка різали «по живому», вже усталені незаконні
взаємини між тими, хто займався цим бізнесом, і тими, хто зобов'язаний був контролювати порядок дотримання закону.

Надалі ми продовжимо рух у цьому напрямку, і назавжди виключимо з життя ситуації, які були мали місце у нас в області ще 7-8 місяців тому.

Ми розробили проект рішення, спрямований на те, щоб надалі унеможливити крадіжки металопродукції, призначеної для використання територіальною громадою в міському господарстві », - заявив глава області.