Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся перший жіночий турнір з боулінгу між командами ХОДА, обласної та міської рад

Відбувся перший жіночий турнір з боулінгу між командами ХОДА, обласної та міської рад

29 вересня в клубі «Місто» відбувся перший жіночий турнір з боулінгу між командами Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради та Харківської міської ради. Організатор турніру – Головне управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Переможцем стала команда міської ради, друге місце посіла команда обласної ради, третє – команда облдержадміністрації.

В особистому заліку перше місце виборола Наталія Єромецька – начальник управління культури Жовтневої районної в місті Харкові раді.

Команди були нагороджені за перше місце кубком та дипломом, за друге-третє місця - дипломами від Головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Переможці в особистому заліку отримали медалі та дипломи.

Почесними гостями турніру були: заступник голови обласної ради Микола Тітов, начальник Головного управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації Дмитро Перепелиця, начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Вікторія Маренич (капітан команди облдержадміністрації), начальник управління з питань фізичної культури та спорту міської ради Юрій Корінько.

Теги