Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Республіка Вірменія відзначила 19-річчя незалежності

Республіка Вірменія відзначила 19-річчя незалежності

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистостях, присвячених 19-й річниці незалежності Республіки Вірменія, які відбулися у великій залі Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М. Лисенка.  

В ході офіційної частини концерту Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Вірменія в Україну Андранік Манукян відзначив, що нинішня міська і обласна влада ставиться до вірменів, що проживають в Харківському регіоні з особливою теплотою та доброзичливість. 

«Святкування Дня незалежності Республіки Вірменія в Харкові стане традиційним. Це послужить зміцненню зв'язків між нашими державами, взаємозбагаченню наших культур, а також згуртуванню громадян України вірменської національності», - зазначив Почесний консул Республіки Вірменія в Харківській і Сумській областях Армен Асланян.

Нагадаємо, що Республіка Вірменія відзначила День незалежності 21 вересня. Саме в цей день за рішенням Верховної Ради Вірменії був проведений референдум про вихід зі складу СРСР і створення незалежної держави Вірменія.