Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На фінансування об'єктів Євро-2012 було виділено 952,01 млн. грн.

На фінансування об'єктів Євро-2012 було виділено 952,01 млн. грн.

Станом на 27 вересня на фінансування підготовки об'єктів, які входять у державну, обласну та Харківську міську цільові програми підготовки Євро-2012 надійшло 555,06 млн. грн. з держбюджету, 16,59 млн. грн. з обласного бюджету, 74,01 млн.грн з бюджету м. Харкова та 306,35 млн.грн. з інших джерел. Про це повідомив сьогодні на засіданні колегії ХОДА заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов. 

За його словами, на сьогоднішній день завершується розробка деталізованих планів підготовки конкретних об'єктів, внесених до обласної цільової програми підготовки до Євро-2012. Заступник голови ХОДА також зазначив, що одним зі слабких місць у процесі підготовки до Євро-2012 є розробка програми облаштування придорожньої та туристичної інфраструктури за основними маршрутами прямування гостей і учасників Чемпіонату, і попередив про необхідність повного завершення проекту у встановлені терміни.
«Користуючись моментом хочу ще раз звернути увагу керівників галузевих управлінь Харківської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, територіальних органів Міністерств та відомств України в Харківській області, обласних організацій на необхідність злагодженої і чіткої роботи з реалізації завдань і заходів з підготовки до Євро-2012», - підкреслив Юрій Сапронов. 

Теги