Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Бабаєв взяв участь у Всеукраїнській селекторній нараді під керівництвом Андрія Клюєва

Володимир Бабаєв взяв участь у Всеукраїнській селекторній нараді під керівництвом Андрія Клюєва

24 вересня відбулася Всеукраїнська селекторна нарада, присвячена підготовці до опалювального сезону, яку провів перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв. Від Харківської області в нараді взяв участь перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

В ході селекторної наради Андрій Клюєв підкреслив, що всім регіонам необхідно до початку опалювального сезону повністю розрахуватися з усіма боргами за газ і підписати контракти на постачання газу.

«Всі керівники областей повинні взяти на контроль це питання, тому що якщо будуть борги - не буде газу, і опалювальний сезон не почнеться», - підкреслив він і відзначив, що більшості регіонів необхідно змінювати керівників підприємств-боржників.

У той же час претензій до Харківської області по виплаті боргів за газ у керівництва країни немає.

Також в ході селекторної наради Андрій Клюєв торкнувся проблеми зростання цін на продукти харчування, що спостерігається останнім часом в більшості регіонів. Він зазначив, що 27 вересня буде проведено всеукраїнську нараду, присвячену цьому питанню, а також підкреслив, що для зростання цін підстав немає.

Крім того, Андрій Клюєв наголосив на необхідності розвитку будівельної галузі в Україні і зазначив, що під будівельні програми будуть видавати державні гарантії.