Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області завершується підготовка до зими

У Харківській області завершується підготовка до зими

На сьогоднішній день весь народно-господарський комплекс Харківської області і міста Харкова знаходиться в завершальній стадії підготовки до опалювального сезону. Про це за підсумками останнього кущового засідання штабу з підготовки до зими, яке відбулося 22 вересня, повідомив в ефірі програми «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

У ході підготовки об'єктів ЖКГ до функціонування в осінньо-зимовий період у всіх районів області виникали схожі проблеми, пов'язані з прийманням житлових будинків, виготовленням паспортів готовності, отриманням дозволів на включення котелень від інспекції Держтехнагляду і т.д.

Валентин Дулуб також зазначив, що у міст Ізюм, Лозова та Лозівського району виникли проблеми з оплатою енергоносіїв в цьому опалювальному сезоні. «Виявилося, що бюджетних коштів може не вистачити», - повідомив заступник голови ХОДА. Тому було дано доручення Головному управлінню фінансів вирішити це питання разом з міськими головами та районними адміністраціями. «Такого допустити ми не можемо», - підкреслив Валентин Дулуб.