Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ізюмський тепловозоремонтний завод потребує особливої уваги обласної влади. Михайло Добкін

Ізюмський тепловозоремонтний завод потребує особливої уваги обласної влади. Михайло Добкін

ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» потребує хорошого антикризового менеджменту, який би дозволив вивести підприємство із затяжної кризи, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, ІТРЗ ще не вичерпав весь свій потенціал і має всі шанси стати незабаром процвітаючим підприємством.

«Це прекрасне підприємство, яке має необхідну кількість верстатів і необхідні технології, щоб сьогодні повністю заповнити ринок за Південною та Донецькою залізницями та ремонтувати тепловози, маючи портфель замовлень на кілька років вперед. Я думаю, що спільними зусиллями «Укрзалізниці», Південної залізниці, Кабінету Міністрів, облдержадміністрації і тепер уже комітету кредиторів буде складено такий план санації, який дозволить, позбувшись від усього зайвого, отримати підприємство, яким ми будемо пишатися»,- підкреслив Михайло Добкін 23 вересня в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні.

Він також заявив, що до кінця першого кварталу 2011 року підприємство має повністю розрахуватися з боргами по заробітній платі, оскільки від цього багато в чому залежить економіка всього міста Ізюм.

«Місто Ізюм в свій час мало три серйозні містоутворюючих підприємства, на яких не просто працювали люди, тим самим забезпечуючи себе і свої сім'ї заробітною платою, а й економіка міста і району цілком залежала від роботи цих підприємств. Сьогодні відносно нормально працює тільки одне з них, а Ізюмський тепловозоремонтний завод потребує наразі особливої уваги обласної влади для того, щоб не тільки мати можливість отримати максимальне на сьогоднішній момент завантаження, але і ефективно поводитися з тими коштами, які надходять на завод»,- відзначив голова області.