Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда Харківської області «Світанок» взяла участь у III Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я»

Команда Харківської області «Світанок» взяла участь у III Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я»

З 2 по 4 вересня 2010 року в Одесі на базі Державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Міністерством освіти і науки проведено III Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». Участь у ньому взяла команда Харківської області «Світанок».

Метою фестивалю є формування, популяризації та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, запобігання негативним проявам серед дітей, виявлення та підтримки талановитих підлітків.

Програмою фестивалю було передбачено урочисте відкриття фестивалю; тренінгове заняття «Вирішувати нам - відповідати нам!»; конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій; вікторина-конкурс «Що я знаю про здоровий спосіб життя?»; конкурс плакатів, конкурс фотографій; заключний гала-концерт і нагородження учасників фестивалю.

Для учасників фестивалю були проведені презентаційні тренінги за Програмою Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України, Програми розвитку ООН «Сприяння просвітницькій роботі «Рівний - рівному» серед молоді щодо здорового способу життя».