Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з послом Іспанії в Україні Хосе Родрігесом Мояно

Михайло Добкін зустрівся з послом Іспанії в Україні Хосе Родрігесом Мояно

Сьогодні відбулася зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна і заступника голови ХОДА Юрія Сапронова з Надзвичайним і Повноважним послом Королівства Іспанії в Україні Хосе Родрігесом Мояно. У ході зустрічі обговорювалися перспективи розвитку двостороннього співробітництва Харківської області з Королівством Іспанія в економічній, науково-технічній, культурній сферах, а також у сільскому господарстві.

Як зазначив Михайло Добкін, столиця Слобожанщини - місто Харків - є дуже знаковим для всієї України. Наші земляки створили в місті неповторну атмосферу, яка призвела до того, що Харків тривалий час є великим науковим, освітнім, промисловим і культурним центром. Голова ХОДА також підкреслив, що Харківська область дуже зацікавлена у співпраці з закордонними компаніями і готова створити всі необхідні умови для комфортної роботи інвесторів.

«Ми відкриті для співпраці. Ми намагаємося робити все максимально чесно, відкрито і прозоро, щоб ні у кого не було сумнівів, що з Україною вигідно співпрацювати», - зазначив Михайло Добкін.