Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область однаково відкрита як перед Заходом, так і перед Сходом. Михайло Добкін

Харківська область однаково відкрита як перед Заходом, так і перед Сходом. Михайло Добкін

У Харкові розпочав роботу Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи». В ході офіційного прийому голови ХОДА Михайла Добкіна на честь делегацій регіонів-партнерів та почесних гостей, що прибули на форум, голова області привітав іноземних гостей і висловив упевненість,що Міжнародний економічний форум дозволить ще більше зміцнити тісні партнерські відносини між Слобожанщиною і дружніми державами і регіонами.

«Харківська область однаково відкрита сьогодні як перед Заходом, так і перед Сходом. Я впевнений, що ваше перебування на Слобожанщині дасть новий імпульс розвитку наших добрих партнерських відносин, а сьогоднішній і завтрашній день будуть максимально насичені цікавими подіями і заходами, зустрічами. Так влаштована людина, що тільки особисте спілкування дозволяє максимально впевнено рухатися вперед і налагоджувати контакти, тому я впевнений, що Форум дасть вам можливість обговорити низку перспективних напрямів  зовнішнього економічного співробітництва», - зазначив Михайло Добкін.

З харківської сторони на прийомі також були присутні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. Іноземні делегації представляли Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Азербайджан в Україні Ейнулли Ядула оглу Мадатлі, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Павол Гамжик, Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Яан Хейн, Радник Посла Посольства Російської Федерації Олексій Урін та інші високопоставлені гості.