Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Слобожанському ярмарку візьмуть участь понад 200 товаровиробників Харківської області. Сергій Авершин

У Слобожанському ярмарку візьмуть участь понад 200 товаровиробників Харківської області. Сергій Авершин

У цьому році в Слобожанському ярмарку візьмуть участь понад 200 товаровиробників, підприємців, майстрів народної творчості з усіх районів і міст Харківської області. Про це в ході прес-конференції повідомив начальник Головного управління економіки Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин.  

Урочисте відкриття Слобожанського ярмарку відбудеться 18 вересня о 10:00 на центральній площі м. Красноград, біля будівлі райдержадміністрації, за участю голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та секретаря Харківської міської ради Геннадія Кернеса, офіційних делегацій і почесних гостей.

«На ярмарку будуть представлені експозиції всіх районів нашого регіону. Кожен район Харківської області буде представлений кращими товаровиробниками Харківщини. Всі присутні зможуть ознайомитися з експозиціями районів і міст області, містом майстрів народної творчості та експозицією облспоживспілки», - повідомив Сергій Авершин.

18 вересня на головній сцені ярмарку виступатимуть творчі колективи районів і міст області, а ввечері відбудеться святковий концерт зірок української естради за участю відомої артистки України Ірини Білик. Після закінчення концерту відвідувачів ярмарку чекає святковий феєрверк і дискотека.