Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін поклав квіти до пам'ятника гвардійцям танкових військ

Михайло Добкін поклав квіти до пам'ятника гвардійцям танкових військ

Напередодні Дня танкіста в Харкові пройшли святкування на базі Гвардійського ордена Червоної Зірки факультету військової підготовки імені Верховної Ради України НТУ «ХПІ», який готує військовослужбовців танкових військ. З професійним святом танкістів і танкобудівників привітали голова ХОДА Михайло Добкін, радник Президента України, народний депутат, генерал армії Олександр Кузьмук, в.о.Харківського міського голови, секретар міської ради Геннадій Кернес, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, а також випускники різних років, харків'яни і гості міста.

Як зазначив у своїй вітальній промові Олександр Кузьмук, Харківщина по праву може пишатися славою танкової столиці України.

«Найголовніше - що кращі традиції нашого училища збережені, ними дорожать і їх продовжують. Немає сумнівів, що те, що закладено нашими батьками, що полито їх кров'ю, буде збережено завжди. Я дуже радий сьогодні повернутися сюди, в ці стіни, де сам навчався колись. Це щастя - повернутися в це місто, танкову столицю України», - зазначив він.

В ході урочистостей з нагоди Дня танкіста були покладені квіти до пам'ятника гвардійцям танкових військ.Також найбільш гідним співробітникам факультету були вручені нагороди Міністерства оборони, Почесні грамоти Харківської обласної державної адміністрації, Почесні знаки Харківської обласної ради «Слобожанська слава», а також Подяка голови ХОДА і Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради.