Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Танкові війська є предметом гордості багатьох поколінь нашого народу. Михайло Добкін

Танкові війська є предметом гордості багатьох поколінь нашого народу. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін привітав з Днем танкіста, який Україна відзначає 12 вересня, випускників, офіцерський склад і курсантів Гвардійського ордена Червоної Зірки факультету військової підготовки імені Верховної Ради України НТУ «ХПІ».

«Танкові війська є предметом гордості багатьох поколінь нашого народу. Їхня історія - це творча наполеглива праця, великі відкриття і подвиги, здійснені в ім'я Вітчизни. Воїни танкових військ своєю героїчною боротьбою на полях Великої Вітчизняної війни по праву завоювали вдячну пам'ять і глибоку шану народу, вписали яскраві сторінки відваги і самопожертви в літопис Великої Перемоги.

Сьогоднішнє покоління воїнів-танкістів з честю продовжує славні традиції воїнів-фронтовиків, зміцнює обороноздатність держави, підтримує високий рівень бойової готовності з'єднань та частин.

Щиро бажаю воїнам-танкістам нових досягнень в бойовому навчанні та істинного професіоналізму, працівникам танкобудування - гідно нести честь танкобудівної галузі України, ветеранам танкових військ - витримки та оптимізму, успіхів у вихованні молодого покоління патріотами своєї Вітчизни. Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров'я, добробуту, мудрості та плідної праці в ім'я процвітання України», - сказав Михайло Добкін.