Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Час демагогів і руйнівників минув. Михайло Добкін

Час демагогів і руйнівників минув. Михайло Добкін

"Час демагогів і руйнівників минув", - про це під час засідання Національних зборів Партії регіонів "Будуємо нову країну!" сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. "Бути готовим до будь-яких сучасних викликів можна лише при повній консолідації зусиль усіх гілок державної та місцевої влади. Таку консолідацію демонструють сьогодні всьому цивілізованому світу Президент України, уряд і парламент.

За короткий термін практично з руїн була відновлена система державного управління, зупинені негативні процеси в економіці, а державна скарбниця почала наповнюватись. Це лише перші кроки. Об'єднання людей у всіх регіонах нашої країни заради будівництва сильної, незалежної і успішної України - це головне завдання, яке стоїть перед нами сьогодні", - зазначив Михайло Добкін.

За його словами, успішне реформування національної економіки можливе лише за наявності у країні сильного громадського суспільства, яке здатне формувати ефективну владу шляхом проведення чесних, демократичних виборів.

"Я впевнений, що це завдання буде вирішено успішно. Час демагогів і руйнівників минув. Настав час будувати нову країну. Ми до цього готові", - наголосив голова ХОДА.