Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Досвід Німеччини у підготовці до знакових спортивних подій для нас дуже важливий. Володимир Бабаєв

Досвід Німеччини у підготовці до знакових спортивних подій для нас дуже важливий. Володимир Бабаєв

Сьогодні перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв зустрівся з делегацією Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина. У ході зустрічі сторони обговорили хід підготовки Харкова до Євро-2012, а також окреслили питання інфраструктурних інвестицій до чемпіонату.

Як відзначив в ході зустрічі Володимир Бабаєв, Харківщина враховує світовий досвід підготовки міст до масштабних спортивних заходів.

«Для нас досвід Німеччини в цьому плані дуже важливий. Особисто мене вразив свого часу Берлін рівнем організації безпеки, транспортними розв'язками і роботою з перевезення глядачів до стадіону і назад. Ми зробимо все можливе, щоб Харків в 2012 році показав себе не гірше», - підкреслив він.

У свою чергу голова німецької делегації - начальник департаменту політики розвитку Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку ФРН пан Фрідель Еггельмайер зазначив, що для Харкова проведення матчів Євро-2012 - це шанс просунутися у міжнародній політиці.

«Я вважаю, що для вас Євро-2012 - це прекрасна можливість представити себе всій Східній і Західній Європі, адже футбол - це щось відкрите, він об'єднує людей. Звичайно, попереду у вас ще багато роботи, але особисто я дуже оптимістично налаштований і вважаю, що коли почнеться Євро-2012, це буде велике свято для всієї України», - сказав він.